שלום אורח, התחבר
לקראת יציאה לנופש גמלאים 2012
חברים יקרים, לחצו כאן לקריאת כל הפרטים אודות נופש מסובסד לגמלאים בשנה הקרובה.
 
נשפים משותפים של האיגוד ואיפ"א
במהלך חודש דצמבר 2011 נערכו 
נשפים משותפים של האיגוד ואיפ"א
תודה לכל הפעילים שנטלו
חלק בארגון 
 
 

 
נפתח בפייסבוק
דף של אתר האיגוד
ההסכם השכר עם האוצר
האיגוד פועל באופן שוטף בנושא
השכר ,אנו שמחים להודיעכם כי 
נחתם ההסכם שכר עם האוצר.
פרטים נוספים בדף מידע באתר.
 

נופש 2011
מבצעי נופש ים המלח,טבריה
ואילת מתוכננים לשנת 2012
הודעה אישית תפורסם לחברים.

ברוכים הבאים
ברוכים הבאים לאתר האינטרנט החדש של האיגוד

חיים שרעבי מנכ"ל האיגוד

 

 

מהו בלוג?

מערכת webit

מהו בלוג?
רצון לכתוב ומחשב. כיום יש מודעות רבה לנושא הבלוגים ולכן ישנם אתרים רבים שמאפשרים לפתוח בלוג אצלם, וכל זאת במספר לחיצות עכבר. אתרים כמו תפוז, בלוגר ונענע10 מציעים מסגרת תומכת וקלה לבלוגר (כך נקרא מי שכותב בלוג חדש). למתקדמים ישנה אפשרות לפתוח בלוג באתר עצמאי ולא תחת האתרים הגדולים. לאפשרות זו מספר יתרונות וחסרונות, אך לבלוגר המתחיל מומלץ להתחיל במסגרת האתרים שהוזכרו לעיל.

פתחנו בלוג, מה עושים עכשיו?

מתחילים לכתוב. הפעולה בה כותבים בבלוג נקראת בז'רגון "להעלות פוסט", כלומר להוסיף לאתר הבלוג שלנו טקסט חדש. ברוב הבלוגים נהוג תחילה לרשום מעט מידע על הכותב, אם על עצמו או אפילו על זהות בדויה שאימץ לעצמו. כאשר אנו ניגשים לכתוב בלוג, תמיד יש לזכור שיש קוראים בצד השני של המסך. לכן יש להימנע מהוצאות דיבה או כתיבה פוגענית, משום שעל הבלוג חלה אחריות משפטית לכל דבר ועניין. כפי שאמרנו, אין הגבלה על כמות הנושאים שאפשר לכתוב עליהם בבלוג. עדיף, כמובן, לכתוב על נושא שקרוב אליכם ומעניין אתכם. פנסיונר שכותב על חיים בגיל הזהב יעשה זאת באופן מעניין וברור יותר מאשר בן שלושים, וימשוך יותר קוראים שהנושא מעניין אותם.
 

למה יש לשים לב בכתיבה?
 

יש לזכור להיות ממוקדים. הגדירו נושא כללי לבלוג שלכם, ופרסמו כל פעם מאמר מזווית שונה, או סיפור אישי שונה. לבלוג שמתפזר לכיוונים שונים יהיה קשה יותר למצוא קוראים קבועים ומתמידים. הבלוגים המצליחים ביותר עוסקים בנושא ממוקד (למשל, בלוג בישול, בלוג טיולי אופניים, בלוג תיירות באירופה וכו'), כך שקוראים שהנושא מעניין אותם תמיד ימצאו בו עניין.
 

אפשר להרוויח כסף מבלוג? ברמת העקרון, כן, אך זה לא פשוט. ככל שהבלוג שלכם מפורסם ונצפה יותר, כך תוכלו להרוויח ממנו כסף. כיום ישנם תוכנות שמודדות את כניסות הגולשים לבלוג ומציגות את הנתונים באופן סטטיסטי, חלק מהאתרים הגדולים אפילו מציעים אותם כחלק מהשירות באתר הרווח מהבלוג יגיע מפרסומות שישולבו בו. ככל שמספר הקוראים שלכם עולה, למפרסמים יש אינטרס להגיע אליכם. ישנם מפרסמים שיתעניינו בבלוג שלכם אם הוא מגיע לכמה עשרות אלפי גולשים, וישנן גם פרסומות קטנות יותר, שיכניסו לכם כמה אגורות בכל פעם שגולש ילחץ עליהן.


עוד כמה טיפים לבלוג מוצלח


כדי לצבור קהל גדול וקבוע לא די לכתוב ממוקד ומעניין. אורך הפוסטים צריך לנוע בין 300 ל- 500 מילים, והם צריכים להיות מעוצבים באופן ברור ונוח לקריאה. גם כותרות פיקנטיות ומעניינות יעזרו למשוך ולסקרן גולשים, ושימוש ברשתות החברתיות כמו פייסבוק וטוויטר יפרסם את הבלוג שלכם עוד יותר. בלוג ממוצע מתעדכן פעמיים בשבוע בממוצע, יותר מכך יתיש אתכם ואת הקוראים.


אז, למה אתם מחכים? נצלו את השעות הפנויות בהן זכיתם ביציאה לפנסיה, פיתחו בלוג משלכם והעבירו את המסר שלכם לעולם!

 

על מנת לרשום תגובה יש להירשם לאתר

ישנן 0 תגובות